Josie Canseco on kuuma bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 21-vuotias tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

Tällä kertaa nuori kaunotar on esitellyt sosiaalisessa mediassa elämäänsä 350.000 seuraajalle auliisti ja näyttävästi.

21-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.

View this post on Instagram

literal MOOD because IM WALKING IN THIS YEARS VICTORIA SECRET FASHION SHOW!!!! I can’t believe I’ve been given this opportunity thank you SO much to the team @10magazine @ed_razek @johndavidpfeiffer @monica.mitro for seeing something special in me and an even bigger thank you to the team behind all my work @nextmodels. You guys constantly push me and never gave up on me no matter how many ups and downs we went through. forever grateful for the chance to prove to everyone that I’m meant to be here. I won’t let you guys down!! I love each and every one of you that have followed me and supported me and we’re just getting started❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #VSFashionShow

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

View this post on Instagram

that @vspink🖤

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

View this post on Instagram

runs in the family

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

View this post on Instagram

The Ringer

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on