Repaleiset design-kengät tyrmistyttävät – maksaisitko näistä 450 dollaria?

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valmiiksi kuluneen näköisiksi suunitellut vaatteet ovat olleet yleinen näky katukuvassa jo joidenkin vuosien ajan. Nyt sosiaalisessa mediassa on tyrmistytty satojen eurojen arvoisista rähjäisistä tennareista.

Italialainen muotibrändi Golden Goose myy rähjäisiä ja likaisia Superstar-tennareita. Teipillä korjaillun näköiset kengät maksavat 530 dollaria, eli noin 450 euroa.

Syksyn 2018 mallistoon lukeutuvat kengät ovat keränneet kritiikkiä sosiaalisessa mediassa erityisesti kalliin hintansa ansiosta. Golden Goosea syytettiin muun muassa köyhyyden pilkkaamisesta ja toisaalta myös ihannoinnista.

– Maailmassa on ihmisiä, jotka pitävät muovipusseja jaloissaan koska heillä ei ole varaa oikeisiin kenkiin. Silti näitä hirvityksiä myydään 500 dollarilla. Muotiteollisuus on niin v*tun typerä, koomikko Christine Sydelko tylytti Twitterissä.