Ukulelevirtuoosi Ellenin vieraana – 11-vuotias taiwanilainen loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme aiemmin taiwanilaisen pikkupojan, joka soittaa ukulelea kuin ammattilainen. Kyseessä on Feng E. -niminen ihmelapsi, joka on päässyt esiintymään isoille areenoille ja televisio-ohjelmiin. Hänet bongattiin Taipein keskustasta, jossa poika esiintyi katusoittajana.

Pienen ukulelemestarin Youtube-kanavalla on runsaasti materiaalia, ja Ellen Degeneres oli yksi katsojista. Ellenin televisio-ohjelmaan esiintymään pääsyt 11-vuotias Feng E. kertoo soittaneensa ukulelea kuusi vuotta.

Harrastus lähti liikkeelle sorminäppäryyden parantamisesta. Hän mainitsee Michael Jacksonin olevan yksi suurimmista inspiraation lähteistä.

Ukulelessa on lelumainen soundi, mikä tekee siitä entistäkin kiehtovamman. Monissa suomalaiskouluissa on vaihettu nokkahuilu ukuleleen. Kannattaa myös katsoa, kuinka Feng E.soittaa ukulelella Cranberriesin legendaarisen Zombie-kappaleen. Tätä kuuntelisi mielellään enemmänkin.