Bill Cosby loppuelämäksi vankilaan? Tuomio julistetaan pian

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leppoisaa perheenisää vuosikaudet televisiossa esittänyt Bill Cosby saattaa joutua loppuelämäksi vankilaan. 81-vuotias mies saa tuomionsa ensi viikolla. Hänet tuomitaan kolmesta syytekohdasta liittyen vuoden 2004 tapahtumiin.

Veteraaninäyttelijä Bill Cosby tuomittiin Adrea Constandin huumaamisesta ja yhdyntään pakottamisesta. Hänet saatetaan tuomita ensi viikolla peräti 10 vuoden vankeusrangaistukseen, mikä tarkottaisi iäkkään miehen kohdalla todennäköisesti sitä, että Bill Cosby tulisi viettämään elämänsä viimeiset hetket telkien takana.

Associated Pressin toimittaja Mike Sisak kertoo, että Cosbyn tuomio on kuitenkin todennäköisemmin keskivertotuomioiden perusteella 1–4 vuotta. Sisak arvioi, että MeToo-kampanja on osaltaan vaikuttanut Bill Cosbyn oikeudenkäyntiin. On myös huomionarvoista, että mies on harjoittanut toimintaansa useiden todistajien mukaan vuosikausien ajan. Bill Cosby on nykyisin sokeutunut.