Hiphop-moguli taposta 28 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-moguli Marion ”Suge” Knight pidätettiin tammikuussa 2015 hänen ajettuaan miehen kuoliaaksi autollaan. Nyt tähti on saanut tuomion teostaan.

53-vuotias Knight myönsi Associated Press -uutistoimiston mukaan oikeudessa syyllistyneensä Terry Carterin tappoon. Syyttäjien kanssa tehdyn sopimuksen myötä hänet tuomittiin yhteensä 28 vuodeksi vankeuteen teostaan.

Välikohtaus sai alkunsa Straight Outta Compton -elokuvan kuvauspaikalla, jossa Knight ajautui riitaan Carterin ja Cle ”Bone” Sloanin kanssa. Riidan päätteeksi Knight seurasi miehiä läheiseen hampurilaispaikkaan ja ajoi heidän päältään autolla sen pihassa.

Marion ”Suge” Knight on aikaisemmin tuomittu vankeuteen vuosina 1997 ja 2001. Los Angelesin Comptonissa varttunut musiikkimoguli on työskennellyt uransa aikana muun muassa Dr. Dren, Tupac Shakurin ja Snoop. Doggin kanssa.