Mies pelasti autot seksuaaliselta aktilta – sytytti parkkihallin palamaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

New York Cityn Brooklynissa sijaitsevassa Kings Plaza Shopping Center -ostoskeskuksessa oli äskettäin massiivinen tulipalo. Liekit roihusivat parkkihallissa ja sammutustöihin hälytettiin yhteensä satoja palomiehiä. Kuusi siviiliä ja 22 palomiestä loukkaantui tulipalossa.

Liekit tuhosivat myös 135 parkkihallissa ollutta ajoneuvoa. Sammutustyöt kestivät tuntien ajan. Palon syttymisen aikaan paikalta poistui 23-vuotias Evon Stephens, joka saatiin myöhemmin kiinni valvontakamerakuvan perusteella.

Mies myönsi sytyttäneensä yhden ajoneuvoista palamaan, jonka jälkeen liekit levisivät myös muualle parkkihalliin.

Parkkihallissa oli myös paikallisen autokauppiaan myytävänä olleita tuotteita. Evon Stephens uskoi, että toiset ihmiset käyttivät ajoneuvoja seksuaalisiin tarkoituksiin. Tämä oli syy tulipalon sytyttämiseen, The Smoking Gun uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.