Batmanin penis kohahduttaa – supersankarin sukuelin vilahtaa uudessa sarjakuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikuiselle lukijakunnalle suunnattu uusi Batman-sarjakuva on nostattanut valtavan kohun jo ensimmäisen numeronsa myötä. Syynä on supersankarin paljas penis.

Batman: Damned -sarjakuvassa supersankarin elämä menee sijoiltaan hänen arkkivihollisensa Jokerin kuoltua. Sarjakuvan lopussa nähtävässä kohtauksessa Batman, eli Bruce Wayne, riisuuntuu lepakkoluolassaan. Peniksen ääriviivat erottuvat selkeästi yhdessä ruuduista.

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun hahmon penis on vilahtanut virallisessa Batman-sarjakuvassa. Monet fanit yllättyivätkin saadessaan selville miksi #batman-hashtagi trendatesi sosiaalisessa mediassa.

Penis on sensuroitu lehden digitaalisessa versiossa. K-18 -kuva on kuitenkin levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa sarjakuvan ilmestymisen myötä.