Hyviä uutisia rakkaudessa pettyneille: Paras on vasta tulossa!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pariskunnat saattavat erota monista eri syistä. Joskus liitto kuivuu kasaan, mutta toisinaan se päättyy yllättäen ja varoittamatta. Suuresta sydänsurusta kärsiville lohdutukseksi, että useimmiten rakkauselämä vaatii yhden ison vastoinkäymisen onnistuakseen seuraavalla kerralla paremmin.

Rakkaus satuttaa ja on kivuliasta. Kannattaa kuitenkin ajatella, että joskus ihmisen on mentävä rikki, jotta hänestä voi tulla vahvempi ja ehjempi. Rankat erot ja pettymykset jättävät aina jälkensä, mutta niiden avulla voi kasvattaa itsestään paremman ihmisen upeampaa rakkautta varten. Vaikeiden kokemusten myötä osaa tarkastella parisuhdetta uudenlaisella tavalla. Vaikka kaikki tekevät virheitä, tekee harva samoja virheitä uudestaan.

Epäonnistunut suhde on kuin oppitunti, jonka avulla voi saavuttaa enemmän ja parempaa. Eheytyminen ei kuitenkaan tapahdu hetkessä. Sydänsuruista toipuminen vaatii aikaa, energiaa ja tahtoa. Se kasvattaa ja opettaa, että ihminen voi pärjätä myös omillaan. Kun hän on valmis ja ehjä, voi sydämen antaa uudelle ja kestävämmälle rakkaudelle, The Power Of Silence uutisoi.