Chrissy Teigen paljasti kohukuviensa syyn – oli humalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar ja perheenäiti Chrissy Teigen on tunnettu hänen räiskyvästä persoonastaan ja suorapuheisuudestaan. Naisen kasvot ovat hyvin ilmeikkäät, mikä tuntuukin johtavan usein siihen, että Teigen joutuu monien meemien kohteeksi.

Nyt Chrissy Teigen oli vieraana Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa, jossa hän pääsi selittämään omat tunnetilansa hauskojen televisiolähetykseen päätyneiden ilmeiden takaa. Nainen paljasti heti aluksi, että moni ilme selittyy yksinkertaisesti sillä, että hän oli nauttinut aika paljon punaviiniä.

Chrissy Teigenin mukaan on todella kiusallista, kun kamera tulee kuvaamaan reaktioita hyvin läheltä kasvoja. Nainen ajattelee koko ajan päänsä sisällä olevansa täysin normaalisti, mutta lopputuloksena hänen kasvojensa ilme viestii kuitenkin jotain aivan muuta.