Metallica saapuu Suomeen – jättikonsertti Hämeenlinnaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockjättiläinen Metallica saapuu ensi kesänä Suomeen. Yhtyeen Worldwired-maailmankiertue pysähtyy Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa, jossa päästään nauttimaan sarjassaan neljännestä puiston megakonsertista.

Metallica konsertoi Kantolassa tiistaina 16. heinäkuuta. Konsertin avaavat ruotsalaisbändi Ghost ja norjalainen Bokassa.

– Olemme aikaisemmin todenneet Kantolan tapahtumapuiston puitteet loistaviksi Guns N’ Rosesin, Iron Maidenin ja AC/DC:n kanssa, ja kehuneet paikkaa myös Metallicalle. Yhtyeen ensi kesän keikka on hienoa jatkoa Kantolan jättikonserteille”, kuvailee konsertin promoottori Scott Lavender.

Metallican Worldwired-kiertue rikkoi ennätyksiä 29 keikkapaikassa ympäri Euroopan mannerta viime syksyn ja kevään aikana. Keväällä menivät rikki myös Hartwall Arenan aikaisemmat yleisöennätykset, kun ensin keskiviikkona 9. toukokuuta Metallicaa saapui katsomaan 14.607 fania ja perjantaina 11. toukokuuta peräti 14.639 fania.

Ensi kevään laajamittainen kiertueosuus käynnistyy toukokuun 1. päivä Lissabonista, josta Metallica suuntaa 25 keikalle 20 Euroopan maahan. Ghost ja Bokassa kiertävät Metallican matkassa kaikilla Euroopan keikoilla.