Mallikaunotar huippuseksikkäänä synnytyksen jälkeen: ”Ei tarvinnut käydä kuntosalilla”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelemisestä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Splash News
Splash News

Jason Stathamin kanssa jo kuuden vuoden ajan seurustellut kaunotar sai viime vuonna 24. kesäkuuta esikoisensa. Poika sai nimekseen Jack Oscar Statham, ja perhe tuntuu hehkuvan ihanaa onnea ja vauvantuoksuista arkea tällä hetkellä. Nyt nainen on paljastanut miten hän sai solakan mallivartalonsa niin nopeasti takaisin.

Rosie Huntington-Whiteley kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän on ottanut Elle Macphersonin neuvosta opikseen ja ollut kiirehtimättä vartalonsa kanssa. Nyt hän on alkanut kuitenkin tuntemaan itsensä taas yhtä itsevarmaksi kuin aiemminkin.

31-vuotias Rosie kertoi, että hän on ollut tyytyväinen siitä, että hänen ei ole tarvinnut kuluttaa aikaansa kuntosalilla. Hän on sen sijaan käynyt noin viisi kertaa viikossa tanssitunneilla, joissa tanssiin on yhdistetty vastuskuminauhoilla ja kevyillä painoilla treenaaminen.