Vuoden video on tässä! Sitruunamehun tekemisen dominoa vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sprice Machines on julkaissut Youtubeen videon, jolla hyödynnetään dominoefektiä kodin jokapäiväisten ja arkisten esineiden avulla. Radan nimi on The Lemonade Machine, eli sitruunamehukone. Videon katsomista ei voi jättää kesken.

Rata käynnistyy sitruunasta. Sen jälkeen katsoja pääsee näkemään ketjureaktioita tavallisessa kodissa, jonne on rakennettu järisyttävän suuri, monipuolinen ja lukuisia eri toimintoja sisältävä rata. Radalla nähdään perinteisiä kuulia ja dominopalikoita, mutta myös lasten leikkilimaa, keittiövälineitä ja puolialaston mies.

Yksi nerokkaimmista kohdista lienee se, kun rata etenee huoneesta toiseen puhelinsoiton avulla. Lopuksi sitruunan käynnistämä ketjureaktio päättyy mehupönikän luokse. Jokainen radan rakentaja saa palkinnoksi lasillisen sitruunamehua. Upeaa työtä!