Draken vakava sairaus paljastui – olikin pelkkä miesflunssa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Drake joutui tällä viikolla perumaan hänen kaksi Miamissa järjestettävää konserttiaan kun hänen terveydentilansa koki yllättävän käänteen. Mies kertoi olevansa liian sairas esiintymään.

Drake oli sairastunut nopeasti ja rajusti, eikä ole sanojensa mukaan ikinä ennemmin kokenut mitään samanlaista. Nyt Daily Mail -sivuston mukaan on kuitenkin paljastunut, että mies palaa keikkalavoille jo viikon kuluttua New Orleansissa, koska kyseessä oli vain pelkkä flunssa.

Drake ei aiemmin paljastanut millainen sairaus on kyseessä, mutta kertoi, että tila oli vaatinut sairaalassa tarkkailua kellon ympäri ja kaksi lääkäriä hoitamaan häntä. Nyt 31-vuotiaan miehen flunssa alkaa kuitenkin olemaan jo voiton puolella, minkä vuoksi hän on uskaltanut ilmoittaa tekevänsä seuraavat konserttinsa sovitusti.