Naisen bileilta lähti pahasti käsistä – emättimestä löytyi kilpikonna

Ohhoh! · Stara.fi

Espanjan lomasaari Teneriffa on sadoille tuhansille suomalaisille tuttu lomakohde, jossa irrotellaan joskus hyvinkin railakkaasti. Eräs brittinainen on kuitenkin tehnyt alalla jonkinlaiset pohjat. Hänen emättimestään löydettiin nimittäin railakkaan juhlinnan jälkeen kilpikonna.

Espanjalaisen El Pais -lehden mukaan 26-vuotias nainen meni viime lauantaina Mojon de Aronasissa sijaitsevan sairaalan ensiapuun, koska hän oli tuntenut outoa kovaa kipua sukuelimiensä alueella.

Naisella ei ollut mitään muistikuvia edellisen yön tapahtumista, joten hänellekin oli suuri yllätys, kun lääkäri löysi hänen sisältään pienikokoisen kilpikonnan. Eläin oli löydettäessä kuollut, mutta vielä ei ole tietoa oliko kilpikonna elossa, kun se työnnettiin naisen emättimeen.

Tapaus oli niin erikoinen, että lääkäri soitti paikalle poliisin, joka kirjasi naisen niukkasanaisen kertomuksen ylös. Nainen oli kertomansa mukaan ollut edellisenä iltana juhlimassa suositulla Fañaben turistialueella, mutta muuta muistikuvaa hänellä ei ole.

Nainen ei halunnut tehdä rikosilmoitusta mahdollisesta seksuaalisesta ahdistelusta tai raiskauksesta, El Pais uutisoi. Syyttäjä voi kuitenkin vielä tehdä tapauksesta rikosilmoituksen. Rikosilmoitus on sen sijaan tehty sairaalasta, koska sen valokuva verisestä kilpikonnasta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa laittomasti.