Optinen harha sekoittaa ihmisten päät verkossa: ”Kuka kuvassa halaa ja ketä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa leviää ajoittain hyvinkin hämmentäviä valokuvia, joita ihmisten aivot tulkitsevat eri tavoilla. Usein kuvista aiheutuu myös riitoja, kun ihmiset ovat eri mieltä siitä mitä kuvissa nähdään. Parhaillaan verkossa leviää taas yksi optinen harha, joka on sekoittanut ihmisten päät.

Kuvassa nähdään mies ja nainen, jotka halaavat toisiaan. Halaajien alavartalot aiheuttavat kuitenkin optisen harhan, sillä kuvasta on vaikea päätellä miten naisen jalat ovat päätyneet miehen selkäpuolelle ikään kuin miehen läpi. Ratkaisu löytyy kuitenkin lopulta.

This hurts my brain…

Optisen harhan aiheuttaa kameraan selin olevan miehen mustavalkoiset housut, jotka saavat kuvan näyttämään siltä, että valkoinen osuus olisi naisen jalat. Kyseessä ovat kuitenkin yhdet ja samat kaksiväriset housut.