Sara Chafak bikineissä huvijahdilla – pysäyttävä näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt missikaunotar Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Sara poseeraa sosiaalisissa medioissa usein upeissa kuvissa.

Nyt Sara Chafak nähdään tyrmäävän kauniina bikineissä, kun hän poseerasi kameralle auringonlaskun aikaan viinilasi kädessään. Toisessa kuvassa Chafak poseeraa samoissa sinisissä bikineissä vesiskootterin päällä. Muissa kuvissa hänet nähdään esimerkiksi parvekkeella ohuessa valkoisessa asussa.

View this post on Instagram

-I don’t ride the waves, I am the wave- 🌊

A post shared by 🌙 (@sarachafak) on

View this post on Instagram

’story teller’

A post shared by 🌙 (@sarachafak) on

View this post on Instagram

Coz I’m here for a reason, you are here for a season.

A post shared by 🌙 (@sarachafak) on