Pluskokoinen mallikaunotar juhli yökerhossa – todellinen kurvitar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina kaikissa suurissa muotilehdissä ja -taloissa. Kaunotar poseeraa usein etenkin upeissa alusvaate- ja uimapukukuvissa, joissa hän esittelee myös itse suunnittelemiaan asuja.

Eilen Ashley Graham kuvattiin, kun hän oli juhlimassa PrettyLittleThing x Ashley Graham -malliston lanseeraustilaisuudessa Delilah-yökerhossa Los Angelesissa. Plusmalli oli pukeutunut juhliin vihreään iltapukuun.

30-vuotias Ashley Graham tunnetaan intohimoisena naisten muotojen puolesta puhujana. Hän on todella itsevarma myös omasta vartalostaan mikä käy hyvin ilmi myös hänen omalta Instagram-kanavaltaan. Taannoin nainen paljasti erään faninsa kommentoineen valokuvaansa ja todenneen, että vatsa taitaa olla vauvakumpu. Tämän huhun malli kuitenkin ampui alas heti vastaamalla fanilleen: ”Sitä kutsutaan läskiksi”.

Splash
Splash
Splash