Big Brotherin muodokkaan viettelijättären iltapuku ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen realityjulkkis Bianca Gascoigne on tullut tunnetuksi myös glamour-mallina ja futistähti-isänsä Paul Gascoignen tyttärenä. Varsinaiseksi pintajulkkikseksi hän nousi kuitenkin vasta osallistuessaan julkkisten Big Brother -tuotantokaudelle.

Eilen Bianca kuvattiin juhlimassa National Reality TV Awards -gaalassa, jossa kunnioitettiin suosittuja realitysarjoja. Muodokas kaunotar oli saapunut tilaisuuteen antavalla yläosalla varustetussa vihreässä iltapuvussa.

Bianca Gascoignen malliura on ollut miestenlehdissä merkittävä, sillä vuonna 2006 hän pääsi kuitenkin poseeraamaan suositun Loaded-lehden kanteen ja vuotta myöhemmin hänet nähtiin Nuts-lehden kansikuvassa. Sittemmin hän on poseerannut Zoo Weekly -lehden kannessa ja muun muassa Maxim ja FHM -lehtien sivuilla.

Splash
Splash
Splash