Rita Ora muutti tyyliään – erikoinen hiustyyli puhuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on julkaissut kuluneen vuoden aikana paljon uutta musiikkia, jonka myötä hän on myös keikkaillut ahkerasti ympäri maailmaa ja treenannut kuntosalilla uusia konserttejaan varten. Uusien julkaisujen myötä myös tähden tyyli on kehittynyt ja muuttunut jatkuvasti näyttävämpään suuntaan.

Nyt 27-vuotias Rita Ora nähtiin Lontoossa Notting Hillissä kun nainen oli poistumassa Casa Cruz -nimisestä ravintolasta. Oralla oli yllään mielenkiintoinen luonnonvalkoinen mekko ja näyttävät säihkyvät korut. Eniten huomiota herätti kuitenkin uusi platinanvaalea hyvin pätkitty hiustyyli, joka henki 80-lukua.

Rita Ora julkaisi juuri 21. syyskuuta uuden Let You Love Me -nimisen singlensä. Nainen on saanut valmiiksi myös uuden PHOENIX-nimeä kantavan albumin, joka julkaistaan 23. marraskuuta.

Splash News
Splash News
Splash News