Octomom yritti ottaa perhepotretin – osoittautui mahdottomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Octomomina maailman maineeseen nousseella Natalie Sulemanilla on 14 lasta. Nyt nainen on yrittänyt ottaa kotona ryhmäkuvan, jossa olisi mahdollisimman monta perheenjäsentä samaan aikaan. Mitä luulette, onnistuiko?

Ei tietenkään. Se, että yrittää pitää mahdollisimman montaa yhdeksänvuotiasta ja varhaisteini-iässä olevaa lasta aloillaan, voi olla yksinkertaisesti mahdoton tehtävä. Natalia Suleman vitsaileekin, että kuva on ainakin aito, sillä Aidan-niminen poika on juuri melkein lyönyt päänsä äitiinsä. Siksi ilmeet ovat hauskoja. Kissa näyttää kuitenkin ottavan rennosti.

Natalia Suleman tuli tunnetuksi vuonna 2009 saatuaan ensimmäisenä maailmassa kahdeksan lasta samalla kertaa. Vuonna 2009 syntyneen kahdeksikon lapset ovat nimeltään Maliyah, Nariyah, Noah, Isaiah, Jonah, Makai, Josiah ja Jeremiah. Natalien elämä oli lasten vauvavuosina yhtä kaaosta, mutta hän sai otettua itseään niskasta kiinni terveellisten elämäntapojen avulla.