Suomalainen Alma vierailee Clean Bandit -hittiyhtyeen levyllä – mukana myös supertähtiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu kansainvälinen hittiyhtye Clean Bandit julkaisee uuden albumin 30. marraskuuta. What Is Love? on yhtyeen kolmen vuoden työn tulos, joka on laaja kattaus popahtavia megabiittejä tunteikkaisiin sanoituksiin yhdistettynä. Levyllä vierailee myös suomalainen laulajatähti Alma.

Albumia tähdittävät esimerkiksi Ellie Goulding, Anne-Marie, Rita Ora, Zara Larsson ja Demi Lovato sekä In Us I Believe -kappaleessa vierailevana tähtenä laulava Alma. Albumin ovat tuottaneet trion pitkäaikainen yhteistyökumppani Mark Ralph sekä yhtyeen jäsenet Jack Patterson ja Grace Chatto.

– Olemme tehneet albumia kolmen vuoden ajan, minkä aikana olemme kokeneet rakkautta eri tavoilla ja jotkut meistä myös sydänsuruja. Jollain tavalla saimme ilmaistua kaiken tämän koetun rakkauden musiikillamme, Grace Chatto kertoo.

– Albumi käy läpi sitä, miten me ihmiset teemme uhrauksia rakkaimpiemme vuoksi, vaikka se olisi vaikeaa. On ollut suuri kunnia kirjoittaa ja nauhoittaa kappaleita yhdessä mahtavien laulajien ja muusikoiden kanssa albumia varten. Toivomme, että jokainen voisi samaistua biiseihimme emmekä malta odottaa jakaa ne teidän kanssanne.

Clean Bandit on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli 40 miljoonaa singleä.