Courtney Stodden esitteli jättipoveaan: ”Juhlitaan kaikenlaisia vartalotyyppejä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuna viihtyvä ja sosiaalista mediaa aktiivisesti käyttävä glamourmalli ja laulaja Courtney Stodden on kertonut saavansa runsaasti arvostelua osakseen. Hänen mukaansa nettikiusaaminen on vaikuttanut myös itsetuntoon. Nyt hän julkaisi paljastavan bikinikuvan, jossa hän on pukenut ylleen samanlaiset bikinit kuin malli Hailey Baldwin.

– Tämä ei ole kilpailu siitä, kuka pukeutuu samoihin bikineihin paremmin. Tällä kuvalla juhlitaan kaikkia vartalotyyppejä, kehopositiivisuutta hehkuttava 23-vuotias Courtney Stodden kirjoittaa Instagramissa.

Courtney Stodden on aiemmin tänä vuonna hehkuttanut löytäneensä sisäisen rauhan ja tasapainon. Hän viihtyi hetken aikaa punahiuksisena nauhoittaessaan vastailmestynyttä Off the Record -albumia Ember-taiteilijanimellään. Hän on kertonut julkisesti kärsivänsä mielenterveysongelmista.