Kimi Räikkönen raivostui Ferrarin mokasta: ”Vittu mitä säätöö” – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen ajaa parhaillaan viimeistä kauttaan Ferrarilla, sillä italialaistalli päätti vaihtaa suomalaismestarin toiseen kuljettajaan. Sauberille kahdeksi kaudeksi siirtyvä Räikkönen tunnetaan napakoista kommenteistaan, ja nyt sellainen on tullut sydämestä.

Verkossa leviävällä videolla nähdään miten Ferrari yritti lähettää Kimi Räikköstä radalle, mutta kuitenkin auttamattomasti liian myöhään. Kimi itse huomasi tilanteen heti, mutta Ferrarin henkilökunta ei ollut lainkaan kartalla siitä missä mentiin. Tietoisesti tai vahingossa.

Aikataulusekoilun takia Kimi palautettiin varikkopilttuuseen jo muutaman metrin ajon jälkeen ja ennen kuin hän oli ehtinyt edes varikkosuoralle saati radalle. Ensin Räikkönen toteaa videolla kansainvälisellä kielellä ”Fuck!” ja hetkeä myöhemmin jatkaa suomeksi ”Vittu mitä säätöö”.