Nyt oli niukka toppi! Supermalli Bella Hadid käänsi katseet Pariisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bella Hadid on nopeasti noussut yhdeksi mallimaailman tunnetuimmista kasvoista yhdessä isosiskonsa Gigin kanssa. 21-vuotias kaunotar on tunnettu upeasta vartalostaan, joka sopii niin Victoria’s Secret -alusvaatemerkin näytöslavoille kuin huippumuotia esittelevän Voguenkin sivuille.

Eilen Bella Hadid kuvattiin Pariisissa, jossa hän on viettänyt viime viikot Pariisin muotiviikkojen merkeissä. Maailman tämän hetken kuumin supermalli ikuistettiin OFF Whiten muotinäytöksen harjoitusten jälkeen, kun hän oli pukeutunut hyvin niukkaan toppiin.

Bella Hadid säväytti taannoin läpinäkyvässä asussa, jossa oli pientä vyötäröä korostava korsetti. Bella nähtiin muotiviikoilla myös The Naked Heart Foundation -yhdistyksen järjestämässä juhlassa iltapuvussa, joka sai mallikaunottaren näyttämään entistäkin pidemmältä ja hoikemmalta. Asun kruunasi näyttävä laahus ja hameosan sivuille tehdyt röyhelöyksityiskohdat.

Kuva: All Over Press, E-Press Photo.com
Kuva: All Over Press, E-Press Photo.com
Kuva: All Over Press, E-Press Photo.com