Nyt valahtivat housut! Emily Ratajkowskin vilautus senttien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa vuoksi. Nyt Emily nähdään esittelemässä upeaa vartaloaan täysissä pukeissa, mutta kuitenkin tapansa mukaan poikkeuksellisen sensuellisti.

Ratajkowski poseerasi nimittäin Paco Robannen kevät-syksy 2019 -malliston muotinäytöksen yhteydessä Pariisin muotiviikkojen Grand Palaisissa. Hänen housunsa olivat laskeutuneet niin alas, että vilautus oli vain senttien päässä. Ammattilaisena hän onnistui kuitenkin pitämään intiimit paikat piilossa.

Taannoin samainen Paco Rabanne lanseerasi uuden Pure XS for Her -tuoksun naisille. Sen mainoskasvona toimii Ratajkowski. Tuoksun mainoksessa Emily on matkalla makuuhuoneeseen. Hän riisuu yltään koruja samalla kun useampi pukumies yrittää pysytellä naisen perässä. Lopulta Emily pääsee makuuhuoneeseen ja sulkee oven juuri miesten nenän edessä ottaessaan pienen mekon yltään pois.

All Over Press, Splash
All Over Press, Splash
All Over Press, Splash