Muistatko vielä Lindsay Lohanin? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa vuosikausien ajan julkisuudesta pitänyt 31-vuotias Lindsay Lohan on parhaillaan tekemässä paluuta. Hän kertoi äskettäin, että Kreikan Mykonosin saarelle avataan yökerho, jonka nimeksi tulee Lohan Beach House. Lisäksi Lindsay suunnittelee oman Lindsayland-lomasaarensa avaamista Dubaihin.

Nyt Lindsay Lohan kuvattiin pitkästä aikaa julkisuudessa, kun hän oli vierailemassa Pariisissa. Entinen superjulkkis tutustui Pariisin muotiviikkoihin yhdessä mallina toimivan Cody Lohan -veljensä kanssa.

Päihdeongelmista kärsinyt Lindsay Lohan on kertomansa mukaan löytänyt rauhan elämäänsä muutettuaan pois Yhdysvalloista. Nainen on kiertänyt viime vuosina ympäri maailmaa. Hän suunnittelee paluuta televisioon oman ravintolabisnekseen keskittyvän realitysarjan avulla. Hän on lainannut nimeään myös Ateenassa ja Rhodoksella sijaitseville baareille.

Splash
Splash
Splash