Mitä ihmettä? Lehmä noutaa palloa kuin lemmikkikoira

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levinneiden videoiden muodossa on voitu nähdä miten koirien kanssa varttuneet lehmät ovat oppineet pitämään samanlaisista leikeistä kuin koirat. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa lehmä leikkii isolla pallolla hoitajansa kanssa.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen leikkii laitumella olevan lehmän kanssa ison pallon avulla. Aina kun nainen heittää pallon kauas, lehmä juoksee innoissaan noutamaan palloa ja tarjoaa sitä takaisin naiselle uutta heittoa varten.

Lehmä innostuu leikistä niin paljon, että se ampaisee aina kovaan juoksuun pallon perässä ja ääntelee iloisesti. Videon perusteella ei voida tietää, että onko tämä lehmä oppinut kyseisen leikin koirilta, mutta ainakin se noutaa palloa innoissaan ja juoksee sen perässä.