Räppärille syyte kokaiinin salakuljetuksesta – miljoonien edestä huumeita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Atlantasta kotoisin oleva räppäri Columbia BT on päätynyt vakaviin ongelmiin lain kanssa. Häntä syytetään Atlanta Journal-Constitution -lehden mukaan suuren huumemäärän salakuljetuksesta.

Viranomaisten mukaan Columbia BT, oikealta nimeltään Tommie Walker, pyöritti huumebisnestä Atlantassa sijaitsevasta varastosta käsin. Poliisit takavarikoivat varastosta 135 kilon edestä kokaiinia. Huumeiden arvo katukaupassa olisi yli neljä miljoonaa dollaria.

Asianajaja B.J. Pakin mukaan Columbia BT käytti toiminnallaan ansaitsemiaan rahoja ylläpitääkseen rap-uraansa ja ylenpalttista elämäntyyliään. Häneltä takavarikoitiin muun muassa vuosimallia 2016 oleva Rolls-Royace Dawn ja vuosimallin 2013 Bentley Mulsanne -ajoneuvot.