Syöttäjä otti täpärästi kopin 175 km/h kulkeneesta pallosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pesäpallon amerikkalaisessa versiossa, eli baseballissa, on toisinaan tapahtunut vakavia vammoja syöttäjän saatua pallosta päähän. Suoraan pelaajan mailasta takaisin lentäneet pallot voivat kulkea suurilla nopeuksilla.

Nyt Tampa Bay Rays -baseball-joukkueen syöttäjä Jacob ”Jake” Faria on osittanut olevansa ammattipelaajan väärti. Mies nimittäin otti uskomattoman kopin New York Yankeesin pelaaja Aaron Judgen lyönnistä. Pallo oli vaarassa osua Farian päähän.

Sport Centerin julkaiseman videon mukaan pallo lähti Judgen mailasta 108,5 mailia tunnissa, eli huimaa 175 kilometrin tuntivauhtia. Pallo olisi päähän osuessaan voinut saada aikaiseksi pahaa jälkeä. Farian refleksit olivat kohdallaan ja hän vieläpä oli valmiina tekemään palon heti kovaa kulkeneen pallon kopattuaan.