22-vuotias somekaunotar ammuttu – kuoli sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa suuren suosion saanut 22-vuotias irakilainen missikaunotar Tara Fares on kuollut. The Independent -lehden mukaan Fares ammuttiin Bagdadissa, kun tuntematon hyökkääjä avasi tulen häntä kohti Kam Saran asuinalueella.

View this post on Instagram

Some sushi 🍣 🌚

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on

Ampuminen tapahtui varhain aamulla. Fares kiidätettiin Sheikh Zaidin sairaalaan hieman ennen aamukuutta, mutta hän menehtyi lopulta kolmeen ampumahaavaan. Irakin sisäministeriö on käynnistänyt tutkinnan tapahtuneesta.

Tara Faresilla oli esimerkiksi Instagramissa lähes kolme miljoonaa seuraajaa. Fares asui Erbilissä, mutta hän vieraili usein Bagdadissa. Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut sometähti tunnettiin länsimaisesta tyylistään, joka ei miellyttänyt maan vanhoillisia uskonnollisia piirejä.

View this post on Instagram

I got stamina 🤗👌🏾

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on