Kahvijuomat täynnä kaloreita – vältä sokerin käyttämistä

Fitness Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Sokerin liiallinen käyttö on todistettu lukuisissa terveystutkimuksissa vaaralliseksi. Vaikka kahvilla on lukuisia terveysvaikutuksia, voivat makeutusaineet tehdä kupposesta todellisen kaloripommin.

Kahviin saa lirauttaa kermaa, jos samassa yhteydessä ei nauti mitään makeaa tai hiilihydraattipitoista. Tällöin kermassa oleva rasva ei varastoidu kehoon. Ravintoterapeutti Sarah Flower kuitenkin vinkkaa, että kaikista terveellisin kahvijuomavaihtoehto on mustana nautittu kupillinen. Hän suosittelee myös Skinny Coffee Club -nimistä kahvijuomaa, jota on käytetty yleisesti laihduttamisen tukena.

Kahviloiden herkulliset kahvisekoitukset ovat kuin jälkiruokia. Niitä saa nauttia kohtuudella, mutta valitettavasti laihduttajien kannattaa ottaa tavallista peruskahvia. Makukahveissa ja frappuccinoissa voi olla saman verran kilokaloreita kuin lämpimässä ateriassa, Femail Firstin artikkelissa lasketaan.

View this post on Instagram

But first, #SkinnyCoffeeClub

A post shared by SKINNY COFFEE CLUB (@skinnycoffeeclub) on