Sara Sieppi avautui erostaan: ”Olisi helpompaa sanoa, että kaikki on tosi hyvin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Sara Sieppi ja viihdetaiteilija Roope Salminen erosivat taannoin kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunta asui avoliitossa, ja eron jälkeen Sara Sieppi paljasti pohtineensa eroa pitkään.

Äskettäin Sieppi on jo muuttanut pois Roope Salmisen luota uuteen kotiin. Nyt hän on kirjoittanut ajatuksiaan erosta blogiinsa.

– Tulevat blogitekstit tulevatkin varmaan käsittelemään jonkin verran kaikkea tätä tunnekuohua, mitä käyn tällä hetkellä läpi. Olisi helpompaa varmasti sanoa täällä, että kaikki on tosi hyvin, mutta haluan pitää blogini rehellisenä. Sellainen se on aina ollut, Sara Sieppi kirjoittaa.

– Elämässäni alkaa uudet tuulet ja uskon, että niihin totutteleminen vie hetken aikaa. Uuden elämäntilanteen myötä minulla on varmasti entistä enemmän höpöteltävää tänne, koska jokainen päivä tuntuu tällä hetkellä jotenkin tosi erilaiselta. Kaikesta huolimatta, tuntuu hyvältä olla taas täällä, missikaunotar jatkaa.

Sara Sieppi kertoi aiemmmin blogissaan, että eron syynä olivat pariskunnan erilaiset arvomaailmat. Roope Salminen on aiemmin ylistänyt Sieppiä julkisesti useissa eri yhteyksissä. Hän kirjoitti eron jälkeen Instagramissa, ettei hänellä ole Sarasta mitään pahaa sanottavaa. Roope kehui ex-avovaimoaan kilteimmäksi, lämpimimmäksi ja upeimmaksi naiseksi.