Roope Salminen kommentoi eroa Sara Siepistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolme vuotta mallina työskentelevän Sara Siepin kanssa seurustellut Roope Salminen on kommentoinut pariskunnan eroa julkisesti Instagramissa. Mies myöntää, että Sara Sieppi on upein nainen, mitä hän on koskaan elämässään tavannut. Silti eroa on harkittu jo pidemmän aikaa.

Roope Salminen kirjoitti Instagramiin, että hänellä ei ole Sara Siepistä pahaa sanottavaa. Mies kehuu ex-avovaimoaan kilteimmäksi, lämpimimmäksi ja upeimmaksi naiseksi. Hän on kiitollinen Saran tapaamisesta ja siitä, että nainen on tehnyt Roopesta itsestään myös onnellisemman version.

– Kaikille kamuille, jotka on tänään kyselly jaksamisia tiedoksi, että kaikki on hyvin, ja tää ei oo päätös, joka on syntyny tänään tai eilen. En tuu tän enempää kommentoimaan asiaa missään. Valoa ja voimaa kaikille, Salminen kirjoittaa.

View this post on Instagram

mietin et laitanks tähän jonku yhteiskuvan vai minkä mut en osannu jotenki päättää ja päädyin sit kuitenki tämmöseen mis chillaan jonkunnäkösessä heinikossa. sillon ku avaa hyviä hetkiään julkisuuteen niin ei voi välttyy siltä että huonotkin hetket sinne aukeaa kun niitä tulee. mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle. kaikille kamuille jotka on tänään kyselly jaksamisia tiedoksi että kaikki on hyvin ja tää ei oo päätös joka on syntyny tänään tai eilen. en tuu tän enempää kommentoimaan asiaa missään. valoa ja voimaa kaikille.

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on