Roope Salmisesta eronnut Sara Sieppi paljasti: ”Oon hautonut jo niin pitkään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallikaunotar Sara Sieppi ja viihdetaiteilija Roope Salminen erosivat kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Pariskunta asui avoliitossa. Sara Sieppi paljastaa pohtineensa eroa jo pitkään.

– Tätä kaikkea oon hautonut jo niin pitkään, mutta silti sen ääneen sanominen pelotti mua paljon. Niin kliseistä kuin se onkaan, mutta kaikki kokemukset opettaa ja toivottavasti jatkan tästä eteenpäin vahvempana kuin koskaan.

Se vie varmasti aikaa, mutta toivon, että suljetut ovet avaavat jotain uusia. Näin elämällä on tapana tehdä, Sara Sieppi kirjoittaa Instagramissa särkynyt sydän -emojin kera.

Sara Sieppi tiedotti erosta eilen blogissaan. Hän on myöntänyt eron syynä olevan pariskunnan osapuolten erilaiset arvomaailmat. Sara Siepin ex-mies, muusikko ja televisiopersoona Roope Salminen, on ylistänyt naista aiemmin julkisesti useissa eri yhteyksissä.

Hän ei ole kuitenkaan kommentoinut hiljattain tapahtunutta kohua miehen tähdittämään Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmaan liittyen. Sara Sieppi oli ollut ohjelmassa vieraana ja kertonut haastattelutilanteen olleen hänen mielestään epäreilu.