Klamydia 30 vuotta – jäähallikonsertti Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen Klamydia-yhtye täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Urallaan yli 700.000 levyä myynyt yhtye juhlii syntymäpäiväänsä syksyllä näyttävästi ja tekee lisäksi erikoiskeikkoja usealla paikkakunnalla. Kiertue huipentuu jäähallikonserttiin 24. marraskuuta.

Juhlakonsertissa lavalle nousevat nykyisen Klamydian kokoonpanon lisäksi kaikki yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet. Erikoiskokoonpano nähdään myös kolmella muulla paikkakunnalla, Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa. Jäähallikonsertin lavalla nähdään Klamydian lisäksi yhtyeen valitsemat lämmittelijät, punk-yhtye Nyrkkitappelu sekä Petri Nygård.

– On todella mahtavaa nousta kaikkien bändissä soittaneiden ukkojen kanssa samalle stagelle jälleen kerran. Sen tiedän, että joka jätkä nauttii näistä keikoista aivan täpöllä. Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta perkele aina vaan iskussa! Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia köörin kanssa jäähalliin, yhtyeen laulaja Vesku Jokinen kertoo.