Poliisin kiinniotto pieleen Jyväskylässä – kuva kertoo miksi: ”Lähti omille teilleen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisilla tulee vastaan valtava määrä erilaisia tehtäviä, ja esimerkiksi jotkut kiinniotot eivät onnistu siten kuin olisi ollut tarpeen. Eläintehtäviä viranomaiset kohtaavat harvakseltaan, mutta nyt sellainen hälytys tuli Jyväskylän keskustan kävelykadulle.

– Jyväskylän kävelykadulla saattoi maanantaiaamuinen kulkija kohdata luonnon kiertokulusta muistutuksen, kun kuvan muuttohaukka söi aamupalaa kompassilla, Sisä-Suomen poliisilaitos kommentoi tapausta kuvan yhteydessä.

– Partio kävi paikalla tarkastamassa ihmisiä pelkäämättömän haukan kuntoa. Lintu lähti omille teilleen, kun sitä koitettiin ottaa kiinni siirtämistä varten. Toivottavasti haukka pääsi turvallisesti jatkamaan oletettua etelänmatkaansa.