Johanna Tukiainen teki paluun – hämmentävä video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kärkipään kohujulkkiksiin vielä kuluvan vuosikymmenen alkupuolella lukeutunut Johanna Tukiainen on pidetty jo vuosia poissa Staran otsikoista, mutta nyt aiheeseen on syytä palata hetkeksi mielenkiintoisen videon merkeissä.

Verkossa on nimittäin äskettäin julkaistu video, jossa Tukiainen puhuu niin sanotusti kielillä. Video leviää parhaillaan vauhdilla verkossa, jossa sen sisältöä ihmetellään laajasti. Eräs videon katsonut on yrittänyt kirjoittaa videon sanoman ylös. Videon otsikon perusteella takavuosien kohujulkkis toimii nykyisin evankelistana.

– Ashititililili vada gakatotola anana rakatola nikata shititi palavanana. Alaloola deda katoshi tililili vadada kututu pava ana katototi pava nokoto gditilili vadada kotushu du di vadadada kalana. Ashita tavalova hashoto totuwava aninga tavavada nukupititi palavana nodukuta talavana kakatitini. Ashita tolololo vodagaga kututu pakalavada dakata titi tilili vanana katokodo shoto tolooto kata palovana kakai tititi, Johanna Tukiaisen epäillään sanovan.

Nyt lasketaan minuutteja siihen, että joku tekee Johanna Tukiaisen kielillä puhumisesta dancekappaleen.