Teknologia ja muoti yhdistyvät – Yepzonille tyylikäs designkotelo

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Paikannusteknologiaa kehittävä suomalainen Yepzon ja korkealuokkaisia asusteita valmistava LUMI Accessories ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen muodin teknologiaan. LUMI on suunnitellut Yepzon Freedomille designkotelon. Yhteistyön tavoitteena on tehdä turvateknologiasta tyylikkäämpää ja vaatettaa teknologia osaksi käyttäjänsä olemusta.

Molemmilla suomalaisbrändeillä on jo jalansijansa maailmalla. LUMI-tuotteilla on asiakaskuntaa yli 25 maassa ja Yepzon on avannut markkinaa Pohjoismaissa, Intiassa ja Yhdysvalloissa. Yhteistyöllä yritykset tähyävät uusille markkinoille.

– Maailmanlaajuinen paikannin on hieno uusi tuote LUMIn asiakkaille. Näemme Yepzonin ratkaisun erittäin monikäyttöisenä ja turvallisena. Yepzon by Lumi on laadukas tuote ihmisille, jotka arvostavat tyylin ja toiminnallisuuden yhdistämistä. Oli kunnia päästä tuomaan palanen muotia tekniikan maailmaan, kertoo yhteistyöstä LUMIn perustaja ja suunnittelija Bruno Beaugrand.

Yepzon Freedomin merkittävimpiä käyttötarkoituksia on naisten turvallisuuden lisääminen, ja LUMIn suurimman ostajakunnan muodostavat naiset.

– Suuri haaste naisten, tai ylipäänsä henkilökohtaisen turvallisuuden parantamisessa teknologian avulla on, että paikannin hankitaan vasta kun jotain tapahtuu itselle tai jollekin lähipiirissä, muistuttaa Yepzonin markkinointijohtaja Heidi Rantala.