Courtney Stodden ylistää naisten kurveja – kampanjoi läski-sanan puolesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohumalli Courtney Stodden on kurvikas nainen. Nyt 23-vuotias neitokainen on aloittanut kampanjoimaan positiivisen kehonkuvan puolesta ja hänen missionaan on muuttaa läski-sanan negatiivinen tarkoitus myönteisemmäksi.

Vartalonsa muotoja mielellään bikinikuvissa esittelevä teinivaimo Courtney Stodden on saanut runsaasti vihapalautetta kehoonsa kertyneiden kurvien takia. Nyt nainen on päättänyt aloittaa kampanjoimaan fat-sanaa parempaan valoon. Hänen mukaansa pyöreys on yhtä seksikästä ja kiihottavaa kuin laihuus.

Nainen pyytää ihmisiä julkaisemaan omia muodokkaita otoksiaan fabandtempting ja fatchallenge-hashtageilla. Courtney Stodden on aiemmin kertonut kärsivänsä huonosta itsetunnosta ja mielenterveysongelmista. Nainen on tehnyt musiikkia Ember-taiteilijanimellä.

View this post on Instagram

CURVY is just as in as THIN! #FABANDTEMPTING #FATCHALLENGE ❤️

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on