Hilaria Baldwin synnytti alle puoli vuotta sitten – näin vartalo on muuttunut!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin vaimo, 34-vuotias fitness-ekspertti ja neljän lapsen äiti, Hilaria Baldwin synnytti pojan 4,5 kuukautta sitten. Nyt nainen on julkaissut Instagramissa kuvasarjan vartalonsa muuttumisesta.

Nainen on saavuttanut sixpackin alle puolessa vuodessa sekä karistanut kaikki raskausaikana kertyneet kilot. Hän on jakanut muutoskuvat sosiaalisessa mediassa, koska haluaa kannustaa muita äitejä järkevään kuntoiluun, terveelliseen ruokavalioon ja rauhalliseen mieleen. Näillä eväillä voi saavuttaa terveen vartalon.

Kannattaa muistaa, että Baldwinin perheessä on varmasti apukäsiä jakamassa lastenhoidollisia ja kodinhoitoon liittyviä tehtäviä. Tällöin Hilarialle jää todennäköisesti keskivertoäitiä enemmän energiaa ja aikaa kuntoiluun. Lisäksi hän on kertonut hyödyntävänsä päiväuniajat ja lasten ulkoilut omassa kuntoilussa. Nainen ylläpiti lihaskuntoa myös raskauden aikana.