Kim Kardashianin vakuutusyhtiö vaatii miljoonakorvauksia – henkivartijat töpeksivät ryöstön aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Kim Kardashian ryöstettiin kaksi vuotta sitten aseella uhaten Pariisissa. Ryöstäjät saivat useiden miljoonien arvoisen saaliin, ja he telkesivät julkkistähden vessaan. Kim Kardashian ja Kanye West erottivat pitkäaikaisen henkivartijansa, Pascal Duvierin heti ryöstön jälkeen.

Nyt Kim Kardashianin korut vakuuttanut vakuutusyhtiö on haastanut henkivartijana ryöstön aikana työskennelleen Pascal Duvierin ja miehen edustaman turvallisuusfirman oikeuteen. Vakuutusyhtiö vaatii turvallisuusalan yritykseltä ja sen työntekijältä yhteensä 6.11.067 dollarin suuruisia korvauksia.

Kanteen mukaan henkivartijan epäonnistuminen työssään mahdollisti arvosaaliin ryöstämisen, Entertainment Tonight uutisoi.

Henkivartija Pascal Duvier oli jättänyt Kim Kardashianin yksin hotellihuoneeseen ja lähtenyt Kourtney Kardashianin kanssa yökerhoon. Julkisuuteen nousi nopeasti ryöstön jälkeen tieto, jonka mukaan arvosaaliin saaneet ryöstäjät tiesivät Kim Kardashianin asunnon ovikoodin.

Interpolin lähteen mukaan Kim Kardashianin ryöstäjillä on ollut suhteita radikaaleihin terroristijärjestöihin. Ranskan poliisi on paljastanut yhteensä 17 henkilöä, joilla on kytköksiä Kim Kardashianin ryöstöön. Osalla heistä on yhteyksiä myös ääri-islamisteihin.

Kim Kardashianilta ryöstetyt jalokivet on pilkottu pienempiin osiin tunnistamisen vaikeuttamiseksi. Lisäksi niiden avulla on pesty rahaa. Väkivaltaiset organisaatiot käyttävät yleisesti pimeillä markkinoilla olevia jalokiviä toimintansa rahoittamiseen. Pascal Duvier toimi Kardashianien henkivartijana vuodesta 2013 lähtien. Hänet on voitu nähdä monien Kimistä otettujen paparazzikuvien taustalla.

View this post on Instagram

This guy is always in my shot!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on