Lähde roadtripille Eurooppaan! Näissä paikoissa upeimmat ruskat

Matkailu · Terhi Piiroinen

Syksy on monen lempivuodenaika lähinnä ympäristön tarjoavan kauneuden ansiosta. Ruska ei ole pelkästään suomalaisten etuoikeus, vaan kirpeät ja aurinkoiset syyspäivät näyttäytyvät kauniina myös muualla Euroopassa.

Femail First on nyt listannut paikkoja, joissa voi nauttia syksyn väreistä automatkailun muodossa. Suomesta on hyvät yhteydet Eurooppaan laivaliikenteen ansiosta.

Saksan lounaisosassa sijaitseva Schwarzwaldin vuoristoalue on henkeäsalpaavan kaunis paikka. Mikäli haluaa kuitenkin matkata englanninkieliselle alueelle, voi vuokra-auton keulan suunnata kohti Skotlannin pohjoisosia ja siellä avautuvia nummia.

Briteistä löytyy upeita lehtimetsiä, joista ajomatkat voi suorittaa Hampshiressä sijaitsevaan New Forestiin tai Irlannin Ring of Kerryyn. Etelä-Ranskassa on nautinnollista tutustua erinomaiseen ruokakulttuuriin, mutta myös kauniisiin maisemiin. Rauhallinen roadtrip Bordeauxista Saint Emilioniin voi kulkea jopa legendaarisen keskiaikaisen kaupunkiin, Carcassoneen saakka.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.