Mies klikkaa hiirtä 135 kertaa 10 sekunnissa – kokeile pystytkö samaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä oli aikoinaan tapana kilpailla nopeimmista klikkauksista. Selaimissa oli erilaisia pelejä ja testejä, joissa pääsi kokeilemaan oman hiirikäden toimivuutta. Eräs Youtube-käyttäjä on näyttänyt mallia.

Kaivoimme esiin vanhan videon, jolla näytetään hiirikäden, vai pitäisikö sanoa hiirisormen nopeutta. Nimimerkki dp_94 klikkaa hiiren vasenta näppäintä 135 kertaa kymmenen sekunnin aikana. Mies on kuvannut suorituksensa myös toisella kameralla todistaakseen, ettei ole huijannut lopputulosta.

Superklikkaaja on huomannut ongelmia vastaavissa videoissa. Osasta videoita puuttuu äänet tai niitä on muokattu. Osa samaa yrittäneistä on myös käyttänyt klikkailemiseen apuvälineitä tai huijanneet lopputuloksen. Jos tulee tylsää, voi tästä harjoitella itselleen kuninkuuslajin millä voi leuhkia kavereille.