Syysloma ideat perheelle – kokeilkaa näitä aktiviteetteja

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Syyslomalla ulkoillaan ja tehdään kodin talviteloille valmistavia askareita. Syysloma on myös oivaa laatuaikaa koko perheelle, jolloin kannattaa testata uusia urheilulajeja ja aktiviteetteja.

Syyslomalla voi lähteä myös ulkomaille palmun alle nauttimaan tarvittavasta D-vitamiiniannoksesta, mutta samalla rahalla tai edullisemmin pääsee useaan kotimaan kohteeseen. Syylomaviikoilla järjestetään runsaasti koko perheen ohjelmaa, joita kannattaa tutkastella myös omien kuntarajojen ulkopuolelta eri paikkakuntien tapahtumakalentereista. Koko perhe voi nauttia esimerkiksi konserteista ja musiikkitapahtumista.

Suomeen on myös avattu hauskoja surffikeskuksia, joissa pääsee kokeilemaan lainelautailua sisätiloissa. Mikäli lapsilla pysyy jo kauha kädessä, voi perhe suunnata myös ruoanlaittokurssille. Ostoskeskusten sijaan perheet voivat suunnata kirpputoreille ja kierrätyskeskuksiin etsimään kotiin uutta tarpeistoa. Kannattaa myös ulkoilla mahdollisimman paljon joko metsässä tai kaupunkikävelyn merkeissä.