Näin tyylillä supermalli Adriana Lima valmistautuu muotinäytöksen katsomiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotiviikkojen aikaan muotisuunnittelijat pääsevät esittelemään uusia vaatemallistojaan ensimmäistä kertaa. Kaikki huomio ei kuitenkaan ole pelkästään näytöslavoilla vaan moni on kiinnostunut myös siitä miten julkkikset pukeutuvat muotiviikkojen aikana vieraillessaan näytöksissä.

Nyt Vogue-lehti pääsi seuraamaan sitä miten huippumalli Adriana Lima valmistautuu Tom Fordin näytökseen, jossa hän ei ole itse osallisena. Naisen meikki, hiukset ja koko tyyli loihditaan sellaisella tarkkuudella, että Adriana itsekin tokaisee tuntevansa kuin hän olisi menossa näytökseen töihin.

Adriana Liman mukaan hyvä meikkityyli lähtee aina hyvin tehdystä pohjustystyöstä eli hehkuvasta ihosta. Videolla nainen muistelee myös casting-tilaisuutta, jossa eräs työmahdollisuus meni häneltä sivu suun.