Chrissy Teigen makutestissä – arvosteli perunalastuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen on nyt parin vuoden ajan keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän perheenäidin rooliin saatuaan kaksi lasta muusikko John Legendin kanssa. 32-vuotias nainen on tunnettu kulinaristi, minkä vuoksi hänet haluttiinkin nyt mukaan testaamaan erilaisia perunalastuja.

Women’s Health -lehti kutsui ruokakirjoja kirjoittaneen Chrissy Teigenin testiin, jossa hänen tuli arvostella useita hieman erikoisempia perunalastumakuja. Teigen osallistui kokeiluun innoissaan eikä suorasanaisena naisena kaunistellut mielipiteitään tälläkään kerralla.

Nainen maisteli erilaisia perunalastuja ennakkoluulottomasti, mutta löysi nopeasti niiden joukosta monia inhokkeja. Etenkin makkaralta ja englantilaiselta sinapilta maistuvat perunalastut saivat naisen yökkäilemään. Teigen löysi joukosta myös uuden suosikin ja valitsi makutestin voittajaksi pekonilla ja cheddar-juustolla maustetut perunalastut.