Fanit järkyttyivät – Kanye ”Ye” West jätti sosiaalisen median

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutaman viikon ajan kummastusta sosiaalisessa mediassa päivityksillään herättänyt Kanye West on jälleen poistanut Twitter- ja Instagram-tilinsä. Hän on pitänyt pitkiä taukoja sosiaalisesta mediasta ennenkin, mutta nyt hänen päivityksensä ovat aiheuttaneet kaiketi liikaa närää.

Kanye West on myöntänyt kärsivänsä mielenterveysongelmista, mutta hän ei ole syönyt lääkkeitään kuukausiin. Miehen twiitit ovat saaneet ihmiset hämmästyneiksi, sillä Kanye on muun muassa kertonut olevansa Jumala, avaruusolento sekä samanlaisen lohikäärme-energian Donald Trumpin kanssa jakava veljeskuntalainen.

Monet eturivin julkkikset pöyristyivät Kanye Westin julkaisuista jo ennen tilin poistamista ja he lopettivat hänen seuraamisensa sosiaalisessa mediassa. Osa on jopa kehoittanut miestä syömään lääkkeitään, sillä mielenterveysongelmat eivät ole oikeutus huonoon käytökseen – etenkin, jos käytös pysyisi kurissa ja oikeissa mittasuhteissa tarvittavalla lääkityksellä.

Räppäri ja Kim Kardashianin aviomies poisti käyttäjätilinsä lauantaina, BBC uutisoi. Sosiaalisesta mediasta poistumisen syytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta moni epäilee miehen taustajoukkojen yrittävän pelastaa hänen maineensa. Mies on poistanut tilinsä aiemminkin vihaisten fanien antaman palautteen takia.