Kim Kardashian sai rannevamman – otti liikaa selfie-kuvia!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu sosiaalisen median kuningattarena. Nainen muistaa fanejaan jatkuvilla videoilla ja kuvilla niin Instagramissa, Twitterissä kun Snapchatissakin. Liiallinen kuvien ottaminen sai kuitenkin naisen ranteen oireilemaan.

Kim Kardashian joutui menemään lopulta lääkärin puheille kun hänen ranteensa alkoi olla niin kipeä, että hän ei enää pystynyt kuvaamaan itseään puhelimellaan. Kävi ilmi, että nainen kärsi rannekanavaoireyhtymästä, joka oli syntynyt selfie-kuvien ja videoiden ottamisen seurauksena.

Sormien koukistaminen ja puristusote asennossa, jossa ranne on käännettynä, sai naisen ranteen tulehtumaan. Epämiellyttävä ja kipeä rannekanavaoireyhtymä on lääkärien mukaan nuorten keskuudessa nykyään melko yleinen vaiva juuri puhelimen käyttämisen vuoksi.

Vaiva parani selfie-kuvien ottamisen vähentämisellä ja muutamilla vetreyttävillä liikkeillä, joita naisen tuli tehdä päivittäin. Koska Kim Kardashian on selfie-kuvien ottamisen mestari, lääkäri vitsailikin hänelle, että oireyhtymän nimi voisi olla paremminkin Kim Kardashian -oireyhtymä.