Sulhanen tunnusti rakkauttaan toiselle kesken hääjuhlan – video tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalilainen Jefferson ja Jessica astelivat vihille. Yhtäkkiä sulhanen piti puheen alttarilla kesken seremonian ja kertoi, että hän rakastaa toista ihmistä. Hääväki ihmetteli asiaa, kunnes Jefferson osoitti sormellaan morsiamen takana olevaa tyttöä.

Kyseessä oli Jessican kahdeksanvuotias Giovanni-tytär. Jefferson ei ole lapsen biologinen isä, mutta halusi osoittaa omistavansa koko elämänsä tuoreelle vaimolleen sekä hänen tyttärelleen. Mies lupasi rakastaa myös Giovannia niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.

– Suojelen sinua kaikelta, enkä ikinä anna mitään pahaa tapahtua sinulle, Jefferson lupsia kyynelet silmissään.

Mies on ottanut lapsen omakseen. Jessica ja Giovanni voivat olla onnellisia saadessaan elämäänsä ihmisen, joka oikeasti rakastaa heitä molempia. Avioliiton myötä mies halusi olla aviomies ja isä. Herkän hetken katsominen vaatii totisesti nenäliinoja liikutuksen kyyneleihin.