Gaala Lasten Hyväksi tukee jälleen lapsipotilaita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen mallitoimisto Promodel järjestää jo perinteeksi muodostuneen Gaala Lasten Hyväksi –tapahtuman 26. lokakuuta. Iltajuhlan tavoitteena on kerätä yhteensä 15.000 euroa Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:lle.

Gaala Lasten Hyväksi 2015, Kuva: Fotom

Yhdistyksen kautta raha ohjataan Tampereen yliopistollisen sairaalaan lastenosasto 6:lle, jolla hoidetaan alle 16-vuotiaita veritauteja ja syöpää sairastavia lapsia. Vuosien aikana Promodelin järjestämien hyväntekeväisyysmuotinäytösten avulla on kerätty lapsipotilaille yhteensä yli 100.000 euroa. Tapahtumaa juhlitaan gaalamuodossa juhlitaan nyt viidettä kertaa.

– Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Olemme reilun kymmenen vuoden aikana saaneet kerättyä hienon rahasumman todella hyvään tarkoitukseen. Lahjoituskohteemme on säilynyt samana koko ajan. Kerätyillä varoilla on hankittu muun muassa lasten hoitoon tarkoitettuja laitteita sekä erilaisia viihtyvyyttä parantavia pelejä, leluja ja sisustustarvikkeita, kertoo tapahtuman pääjärjestäjä, Promodel Oy:n toimitusjohtaja Jenni Ahola.

Gaala Lasten Hyväksi 2015, Kuva: Fotom

Yhden hengen gaalalipun hinta on 100 euroa. Paikalle saapuu kymmeniä yritysten edustajia ja joukko julkisuuden henkilöitä. Illan aikana yleisöllä on mahdollisuus osallistua myös hiljaiseen huutokauppaan, jossa tarjolla on taidetta, sisustustavaraa ja esimerkiksi Kultajousen lahjoittamat arvokkaat timanttikorut. Illan kohokohta on muotinäytös.

Tapahtumassa nähdään tänä vuonna muun muassa Karita Tykkä, Suvi Tiilikainen, Satu Tuomisto, Heidi Sohlberg, Mira Salo ja Kalle Kuvaja. Illan juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Jarkko Tamminen. Gaala Lasten Hyväksi 2018 -tapahtuman pääyhteistyökumppaneina ovat Tampereen Messut ja Zsar Outlet Village. Tapahtumaan on vapaana vielä muutamia pöytiä.